Aanmeldinformatie

De volgende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs vindt plaats op dinsdag 20 november 2018 in de Doelen te Rotterdam. Koop uw kaarten in de webshop voor het early bird-tarief van slechts € 195,- en wees verzekerd van deelname! Early birds hebben eerste keuze bij het inschrijven voor de sessies die gedurende de dag zijn te volgen.

Leraren in opleiding kunnen naar het symposium voor slechts € 25,- per kaartje. Studenten hebben toegang tot speciaal voor hen georganiseerde parallelle sessies, alsmede de twee plenaire programmaonderdelen.

Het symposium PABO Leest! zal gelijktijdig met de Dag van het Literatuuronderwijs in de Doelen plaatsvinden en is speciaal voor pabo-studenten. Kaarten kosten slechts € 25,- en zijn te koop in de webshop

Houd de website in gaten voor namen van aanwezige auteurs, sprekers en workshopleiders. Begin september is het hele programma bekend.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

WebshopWebshop

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer