Categorieen

Kies uw sessies!

Het volledige programma voor de Dag van het Literatuuronderwijs staat online en dat betekent dat u uw 3 parallelle sessies kunt kiezen. Er zijn sessies om u te inspireren zoals de keynote van Aidan Chambers of op les ideeën te brengen, zoals de workshop over het gebruik van cabaretteksten tijdens de les Nederlands. Volg één van de masterclasses o.a. onder leiding van Joke van Leeuwen over een alternatieve literatuurgeschiedenis. Discussieer mee o.a. poëzie, non-fictie en stripromans op de lijst.  Geniet van Arnon Grunberg, Thomas Vaessens en Annejet van der Zijl en ontmoet en deel kennis met uw vakgenoten.

Heeft u nog geen kaarten? Dan bestelt u deze eerst in de webshop. Uw voorkeuren voor de parallelle sessies verstuurt u aan ons met dit formulier. (Raadpleeg de sessiecodes).

Met uw voorkeuren wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Bij sessies waarvoor veel voorkeuren binnenkomen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vul dus zo snel mogelijk het formulier in om zeker te zijn van uw plek bij deze sessie.
Op de Dag van het Literatuuronderwijs zelf is – ter voorkoming van hinderlijke verstoringen – wisseling van sessies niet meer mogelijk. Bij het betreden van de zaal wordt uw presentie gecontroleerd.
 

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer