Categorieen

Programma compleet

Het programma van de Dag van het Literatuuronderwijs, met sessies variërend van een workshop over poëzieonderwijs als denkscholing door Martijn Koek, tot een masterclass door Theo Witte en Erwin Mantingh over literatuurgeschiedenisonderwijs en een keynote door Herman Koch is compleet. U vindt het complete overzicht van alle sessies hier.

Tickets bestellen en uw sessiesvoorkeur doorgeven
Bestel hier uw kaarten en geef direct uw sessievoorkeuren door. Als u al kaarten heeft besteld, kunt u in dit formulier direct uw sessievoorkeuren doorgeven. 

Professionaliseringsbudget
Professionalisering en digitalisering in het onderwijs zijn belangrijk voor de overheid. In de CAO van het voortgezet onderwijs is daarom bepaald dat alle docenten de beschikking hebben over een vrij te besteden professionaliseringsbudget van € 600,-. 

Besteed uw budget dit jaar aan de Dag van het Literatuuronderwijs en laat u op 22 november inspireren door o.a. Anne Vegter, Theo Witte, Herman Koch, Maurice Dumont en Adriaan van Dis.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer